آشپزباشی - سرمه جلیلی
اطراف نانها را جدا كرده و نان را خردكنيد. آنگاه شير را روى نان ريخته و اجازه دهيد نرم شود.
سپس بقيه مواد را به نان اضافه کرده و مخلوط كنید و به مدت 2 ساعت در يخچال استراحت دهيد.
حالا دیپ را با چيپس يا نان پيتا سرو كنيد.
مواد لازم برای 2 نفر
نان تست ٢ عدد
شير یکچهارم پيمانه
پودر گردو ١٥٠ گرم
سير له کرده ٢ حبه
روغن زيتون یکچهارم پيمانه
آب ليموترش ١ عدد
نمك و فلفل پاپريكا به میزان لازم
آشپزباشی - سرمه جلیلی
اطراف نانها را جدا كرده و نان را خردكنيد. آنگاه شير را روى نان ريخته و اجازه دهيد نرم شود.
سپس بقيه مواد را به نان اضافه کرده و مخلوط كنید و به مدت 2 ساعت در يخچال استراحت دهيد.
حالا دیپ را با چيپس يا نان پيتا سرو كنيد.