Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:27

ديپ گردو

ديپ گردو

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر

نان تست ٢ عدد

شير یک‌چهارم پيمانه

پودر گردو ١٥٠ گرم

سير له کرده ٢ حبه

روغن زيتون یک‌چهارم پيمانه

آب ليموترش ١ عدد

نمك و فلفل پاپريكا به میزان لازم

آشپزباشی - سرمه جلیلی

اطراف نان‌ها را جدا كرده و نان را خردكنيد. آن‌گاه شير را روى نان ريخته و اجازه دهيد نرم شود.

سپس بقيه مواد را به نان اضافه کرده و مخلوط كنید و به مدت 2 ساعت در يخچال استراحت دهيد.

حالا دیپ را با چيپس يا نان پيتا سرو كنيد.

برچسب ها: چاشنیآشپزباشیسرمه جلیلیدیپ چیلی تعداد بازديد: 1562 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است