تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
میوههای خشک را همراه با آب در ظرف بزرگ و مناسب مایکروویو بریزید، رویش را بپوشانید و به مدت تقریبی 10دقیقه با قدرت صددرصد یا 900 وات در مایکروویو قرار دهید. در این میان یکبار آن را هم بزنید. آن گاه ظرف را از مایکروویو درآورید و 10 دقیقه با همان در پوش، کنار بگذارید. حالا شکر را به آن بیفزایید و هم بزنید تا شکر حل شود.
سپس باقیمانده مواد لازم را بیفزائید و چاتنی را بدون درپوش به مدت تقریبی 10 دقیقه یا تا زمانیکه غلیظ شود، در مایکروویو با قدرت صددرصد بپزید. در این میان 3 بار آن را هم بزنید. حالا چاتنی را در شیشه استریل کرده گرم بریزید و درش را محکم ببندید.
یادآوری1: این چاتنی تا 2 ماه در یخچال قابل نگهداری است.
یادآوری2: در صورت نداشتن میوههای خشک از میوة تازه خرد کرده به همراه 100 میلی لیتر آب استفاده کنید.