Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:31

چاتنی میوه خشک

چاتنی میوه خشک

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

گلابی خشک، خرد کرده 200 گرم

زردآلوی خشک، خرد کرده 200 گرم

خرمای خشک هسته گرفته و خرد کرده200 گرم

سیب خشک، خرد کرده180 گرم

کشمش 240 گرم

آب 500 میلی لیتر (2 پیمانه)

شکر قهوه‌ای 400 گرم (2 پیمانه)

سرکه سیب 500 گرم میلی‌لیتر (2 پیمانه)

پودر چیلی یک‌دوم قاشق چایخوری

زردچوبه یک‌دوم قاشق چایخوری

جوز هندی رنده کرده یک‌‌دوم قاشق چایخوری

زنجفیل رنده کردهیک‌دوم قاشق چایخوری

سیر له کرده  1 حبه

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

میوه‌های خشک را همراه با آب در ظرف بزرگ و مناسب مایکروویو بریزید، رویش را بپوشانید و به مدت تقریبی 10دقیقه با قدرت صددرصد یا 900 وات در مایکروویو قرار دهید. در این میان یکبار آن را هم بزنید. آن گاه ظرف را از مایکروویو درآورید و 10 دقیقه با همان در پوش، کنار بگذارید. حالا شکر را به آن بیفزایید و هم بزنید تا شکر حل شود.

سپس باقیمانده مواد لازم را بیفزائید و چاتنی را بدون درپوش به مدت تقریبی 10 دقیقه یا تا زمانیکه غلیظ شود، در مایکروویو با قدرت صددرصد بپزید. در این میان 3 بار آن را هم بزنید. حالا چاتنی را در شیشه استریل کرده گرم بریزید و درش را محکم ببندید.

یادآوری1: این چاتنی تا 2 ماه در یخچال قابل نگهداری است.

یادآوری2: در صورت نداشتن میوه‌های خشک از میوة تازه خرد کرده به همراه 100 میلی لیتر آب استفاده کنید.

برچسب ها: چاتنی میوه خشکروش تهيه چاتنی میوه خشکمواد لازم براي تهيه چاتنی میوه خشکچاتنيميوه خشك تعداد بازديد: 2242 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟