آشپزباشي- پوراندخت نمیرانیان
آب را بجوشانید تا به دمای 100 درجه سانتیگراد، برسد. سپس سبزی را همراه با نمك درون آب بریزید و از روی اجاق بردارید.
در ظرف را ببندید و آن را 24 ساعت كنار بگذارید.
آنگاه میوهها را همراه با مایهخمیر، شكر، میخك، چوب دارچین، جوزهندی و سركه به سبزی بیفزائید و با قاشق چوبی هم بزنید.
اینك مخلوط فراهمكرده را در ظرف مناسبی بریزید، درش را بگذارید و دور تا دور در را با خمیر فراهم كرده از آرد، آب و روغن ببندید.
اكنون آن رادر جای خشك و خنك نگه دارید. بعد از 25- 30 روز سركه را صاف كنید و 5 دقیقه، بجوشانید.
همین كه سركه میوه خنك شد، آن را در شیشه مناسبی بریزید و در جای خشك و خنك نگهدارید.