Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:05

چاتنی انبه

چاتنی انبه

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

انبه پوست و هسته‌گرفته 5 عدد

 

خرمای رطب هسته‌گرفته 250 گرم

 

زردآلوی هسته‌گرفته 500 گرم یا قیسی 250 گرم

 

روغن زیتون 1 پیمانه

 

آلوی هسته‌گرفته 500 گرم

 

رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

 

سیاهدانه یك قاشق چایخوری

 

دارچین یك قاشق چایخوری

 

فلفل سیاه یك دوم قاشق چایخوری

 

پودر زنجفیل 1 قاشق چایخوری

 

نمك یك قاشق چایخوری

 

سركه به میزان لازم

آشپزباشی

 

انبه، رطب، زردآلو و آلو را از چرخ‌گوشت رد كنید و در ظرف مناسبی بریزید، آن‌گاه روغن زیتون، رب گوجه‌فرنگی، سیاهدانه، دارچین، فلفل سیاه، پودر زنجفیل و نمك را با هم مخلوط كنید. سپس سركه را هم به این مخلوط بیفزائید و در شیشه استریل بریزید. ترشی را در یخچال نگهداری كنید تا پس از 2 روز قابل خوردن شود.

 

برچسب ها: چاتنیآموزش ترشیآشپزباشیچاتنی انبهچاتنی با انبهمواد لازم چاتنی انبهتهیه چاتنی انبه تعداد بازديد: 2058 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است