Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 22 آذر 1403 - 08:09

ادويه پلوئی

ادويه پلوئی

shooroshirin5

0 0

آسان

20 نفر

مواد مورد نیاز

تخم گشنیز 5 قاشق سوپخوری

 

گل محمدی خشك 2 قاشق سوپخوری

 

زیره‌ی سبز 2 قاشق سوپخوری

 

هل سبز 1 قاشق سوپخوری

 

گل آویشن 1 قاشق سوپخوری

 

بادیان ستاره‌ای (STARANISE) دو عدد

 

دارچین آسیاب كرده 5 قاشق سوپخوری

 

پودر فلفل قرمز 1 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- پوراندخت نمیرانیان

 

تخم‌گشنیز، گل محمدی و زیره‌ی سبز را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید.

آن‌گاه تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید ادویه‌ها خنك شوند.

حالا هل، گل آویشن و بادیان را به آن بیفزائید و آسیاب كنید.

اكنون باقیمانده‌ی مواد را به ادویه اضافه كنید و آن را در شیشه‌ی دردار بریزید و در جای خشك و خنك نگه دارید.

 

برچسب ها: انواع ادویهآموزش ادویهادويه پلوئیادویه جاتمواد لازم ادویهروش تهیه ادویهادویه پلویی تعداد بازديد: 1748 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این ادویه چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است