Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:22

ترشی انگور

ترشی انگور

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

انگور سبز 500 گرم

 

انگور سیاه 500 گرم

 

سركه سفید  یك و یك‌دوم پیمانه

 

آب پرتقال یك‌چهارم پیمانه

 

پوست لیموی رنده‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

شكر  یك‌دوم پیمانه

 

ساقه دارچین  2 عدد

 

ادویه مخلوط یك‌دوم قاشق چایخوری

 

دانه میخك 6 عدد

 

زنجفیل تازه، پوست‌كنده و خردكرده 1 تكه كوچك (5 سانتیمتری)

 

آشپزباشی

 

انگورها را بشوئید و دانه‌ها را از خوشه جدا كنید. سپس، آن‌ها را درون ظرف بزرگ استریل‌كرده و داغی بریزید. حالا، باقیمانده مواد را در ظرف مناسبی بریزیدو روی حرارت هم بزنید تا جائی كه شكر حل شود. از زمانی كه شروع به جوشیدن كرد، 5 دقیقه دیگر صبر كنید تا مایه خودش را بگیرد.

اكنون، مایه غلیظ‌شده و داغ را، روی انگورها بریزید تا رویشان را بپوشاند. بعد از آن‌كه كاملاً خنك شد، درِ ظرف را محكم ببندید و در جای خنك و مناسبی نگه دارید تا ترشی جا بیفتد و قابل مصرف شود.

 

برچسب ها: انگورآموزش ترشیترشیآشپز باشیترشی انگورروش تهیه ترشی انگورترشی با انگورمواد لازم ترشی انگور تعداد بازديد: 1453 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است