آشپزباشی
انگورها را بشوئید و دانهها را از خوشه جدا كنید. سپس، آنها را درون ظرف بزرگ استریلكرده و داغی بریزید. حالا، باقیمانده مواد را در ظرف مناسبی بریزیدو روی حرارت هم بزنید تا جائی كه شكر حل شود. از زمانی كه شروع به جوشیدن كرد، 5 دقیقه دیگر صبر كنید تا مایه خودش را بگیرد.
اكنون، مایه غلیظشده و داغ را، روی انگورها بریزید تا رویشان را بپوشاند. بعد از آنكه كاملاً خنك شد، درِ ظرف را محكم ببندید و در جای خنك و مناسبی نگه دارید تا ترشی جا بیفتد و قابل مصرف شود.