Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:11

چاتنی آلو و سیب

چاتنی آلو و سیب

shooroshirin7

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

سیر رنده كرده 2 حبه

 

زنجفیل رنده كرده 2 قاشق سوپخوری

 

پیاز ریز خرد كرده 1 عدد متوسط

 

كره  1 قاشق سوپخوری

 

پودر خردل  1 قاشق سوپخوری

 

پودر هل  1 قاشق سوپخوری

 

پودر دارچین  5/1 قاشق سوپخوری

 

آلوی ریز خرد كرده 500 گرم

 

سیب ریز خرد كرده 2 عدد درشت

 

شكرسفید  100 گرم (یك‌دوم پیمانه)

 

شكر قهوه‌ای 1 پیمانه

 

سركه سفید 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

 

سركه قرمز 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

نمك 1قاشق چایخوری

آشپزباشي- پوراندخت نمیرانیان

 

سیر، زنجفیل، پیاز و كره را در تابه مناسبی بریزید و تفت دهید تا پیاز و سیر قدری نرم شوند.

 آن‌گاه ادویه‌ها، آلو، سیب، شكر سفید و قهوه‌ای، سركه سفید و قرمز و نمك را بیفزائید و به مدت 1ساعت با حرارت ملایم بجوشانید.

سپس آن را درون شیشه استریل بریزید و در یخچال نگه‌دارید.

یادآوری: اگر آلو در دسترس نبود، می‌توانید از قیسی نیز استفاده كنید.

 

برچسب ها: چاتنيآشپزيچاتنی آلو و سیبانواع چاتنيدستور چاتنيچاتني آلوچاتني سيب تعداد بازديد: 1408 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره اين دستور چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است