تحریریه ماهنامه آشپزباشی – اعظم گلزارمنش
گوجهفرنگیها را بشوئید و چهار قاچ كنید و همراه با نمك و آب، در قابلمه مناسبی كه بهتر است لعابی باشد، بریزید. آنگاه قابلمه را روی اجاق بگذارید و گوجهفرنگیها را به مدت تقریبی یك ساعت، روی حرارت ملایم بپزید.
در این میان، گاهی آن را هم بزنید. سپس قابلمه را از روی اجاق بردارید و بگذارید گوجهفرنگی خنك شود. حالا گوجهفرنگیها را در صافی بریزید و آبش را دوباره به قابلمه برگردانید.
اكنون قابلمه را دوباره روی اجاق بگذارید تا آب گوجهفرنگی بجوشد و غلیظ شود. اینك رب گوجهفرنگی فراهم كرده را از روی اجاق بردارید و همینكه خنك شد، آن را در شیشه استریل كرده بریزید و در یخچال نگهدارید.