آشپزباشی- پوراندخت نمیرانیان
آلوهای قرمز و زرد را همراه با دو قاشق از شكر، در قابلمهی مناسبی بریزید و كنار بگذارید.
آنگاه باقیماندهی شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا كارامل شود.
حالا پودر نارگیل، تخم گشنیز و سركه را به آن بیفزائید و بجوشانید.
اینك این مایه را همراه با برگ بو و فلفل روی آلوها بریزید و 30 دقیقه با حرارت ملایم بپزید.
اكنون برگ بو و فلفل را از چاتنی درآورید، نمك و پودر هل را بیفزائید و 5 دقیقهی دیگر آن را بجوشانید.
همین كه چاتنی خنك شد، آن را در شیشهی مناسبی بریزید و در یخچال نگه دارید.