Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 11:59

ترشی بادمجان با تمر هندی | تهیه ترشی بادمجان دلمه‌ای با تمر‌هندی

ترشی بادمجان با تمر هندی | تهیه ترشی بادمجان دلمه‌ای با تمر‌هندی

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

برای تهیه ترشی بادمجان با تمر هندی به مواد زیر نیاز داریم:

تمرهندی 400 گرم

 

سركه 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

 

نمك 1/5 قاشق سوپخوری

 

بادمجان دلمه‌ای 6 عدد

 

هویج 100 گرم

 

سیر 50 گرم

 

پیاز 1 عدد

 

گل‌كلم 150 گرم

 

فلفل تند 50 گرم

 

ترخون خشك 2 قاشق سوپخوری

 

پودر گلپر ‌یك‌دوم قاشق سوپخوری

 

پودر تخم گشنیز 1 قاشق سوپخوری

 

سیاه دانه 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- پوراندخت نميرانيان

 طرز تهیه ترشی بادمجان با تمر هندی

ابتدا تمرهندی را با سركه مخلوط كنید و از صافی عبور دهید. حالا این سس را با یك‌دوم قاشق سوپخوری نمك، به مدت 5دقیقه بجوشانید. آن‌گاه بادمجان را بشوئید، خشك كنید و شكافی در آن ایجاد نمائید.

 سپس قدری داخل آن را به كمك قاشق خالی كنید. حالا در قابلمه مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. باقیمانده‌ نمك و بادمجان‌ها را در آن بریزید و به مدت 5 تا 8دقیقه بپزید.

سپس آنها را در صافی بریزید تا خنك شوند. آن‌گاه روی پارچه‌ای قرار دهید تا رطوبتشان گرفته شود. اینك هویج، سیر، گوشته بادمجان، پیاز، گل كلم و فلفل را پس از تمیز كردن، خرد كنید و همراه با نیمی از ترخون، گلپر، پودر تخم‌گشنیز، سیاه‌دانه و نیمی از سس تمرهندی مخلوط نمائید.

 اكنون داخل بادمجان‌ها را با این مواد پر كنید و در شیشه مناسبی قرار دهید. حالا باقیمانده‌ سُس تمر هندی و ترخون را مخلوط كنید و روی بادمجان‌ها بریزید. در ظرف را ببندید و ترشی را در یخچال نگهداری كنید تا پس از یك هفته قابل مصرف شود.

 

برچسب ها: آشپزی با بادمجانآموزش ترشیانواع ترشیآشپزباشیپوراندخت نميرانيانطرز تهیه ترشیترشی بادمجان دلمه‌ایترشی با تمر‌هندیدستور ترشی بادمجان تعداد بازديد: 13808 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟