آشپزباشی- پوراندخت نميرانيان
طرز تهیه ترشی بادمجان با تمر هندی
ابتدا تمرهندی را با سركه مخلوط كنید و از صافی عبور دهید. حالا این سس را با یكدوم قاشق سوپخوری نمك، به مدت 5دقیقه بجوشانید. آنگاه بادمجان را بشوئید، خشك كنید و شكافی در آن ایجاد نمائید.
سپس قدری داخل آن را به كمك قاشق خالی كنید. حالا در قابلمه مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. باقیمانده نمك و بادمجانها را در آن بریزید و به مدت 5 تا 8دقیقه بپزید.
سپس آنها را در صافی بریزید تا خنك شوند. آنگاه روی پارچهای قرار دهید تا رطوبتشان گرفته شود. اینك هویج، سیر، گوشته بادمجان، پیاز، گل كلم و فلفل را پس از تمیز كردن، خرد كنید و همراه با نیمی از ترخون، گلپر، پودر تخمگشنیز، سیاهدانه و نیمی از سس تمرهندی مخلوط نمائید.
اكنون داخل بادمجانها را با این مواد پر كنید و در شیشه مناسبی قرار دهید. حالا باقیمانده سُس تمر هندی و ترخون را مخلوط كنید و روی بادمجانها بریزید. در ظرف را ببندید و ترشی را در یخچال نگهداری كنید تا پس از یك هفته قابل مصرف شود.