آشپزباشی
شیر را همراه با پیاز، دانههای فلفل سیاه، برگ بو و جوز در ظرف مناسبی، بریزید و روی اجاق بگذارید تا شیر بجوشد.
سپس آن را از روی حرارت بردارید و به مدت 30 دقیقه كنار بگذارید تا شیر طعم ادویهها را به خود جذب كند.
حالا شیر را صاف كنید. كره را در ظرف دیگری بریزید و روی اجاق گرم كنید.
آرد را بیفزائید و تفت دهید و شیر را به آرامی به مخلوط كره و آرد بیفزائید و با همزن دستی هم بزنید تا سس صاف و یكدستی حاصل شود.
حالا آن را 20 دقیقه روی حرارت نگهدارید و پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود.
یادآوری: از این سس برای پخت انواع پاستا، لازانیا، گراتن و... استفاده میشود.