Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 11 فروردین 1404 - 20:01

سس بشامل

سس بشامل

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

شیر 450  میلی‌لیتر

 

پیاز چهار قاچ كرده 1 عدد (كوچك)

 

دانه فلفل سیاه 5 عدد

 

برگ بو یك عدد

 

جوز هندی رنده‌كرده 1 پینچ

 

كره 25 گرم

 

آرد 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

 

شیر را همراه با پیاز، دانه‌های فلفل سیاه، برگ بو و جوز در ظرف مناسبی، بریزید و روی اجاق بگذارید تا شیر بجوشد.

سپس آن را از روی حرارت بردارید و به مدت 30 دقیقه كنار بگذارید تا شیر طعم ادویه‌ها را به ‌خود جذب كند.

حالا شیر را صاف كنید. كره را در ظرف دیگری بریزید و روی اجاق گرم كنید.

آرد را بیفزائید و تفت دهید و شیر را به آرامی به مخلوط كره و آرد بیفزائید و با همزن دستی هم بزنید تا سس صاف و یكدستی حاصل شود.

حالا آن را 20 دقیقه روی حرارت نگه‌دارید و پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود.

یادآوری: از این سس برای پخت انواع پاستا، لازانیا، گراتن و... استفاده می‌شود.

 

برچسب ها: انواع سسآموزش سسسس پاستاآشپزباشیسس بشاملسس لازانیاسس گراتن تعداد بازديد: 1608 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سس چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است