تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
انارها را بشوئید و دانههایش را درآورید. آنگاه آب انار را بگیرید و در قابلمهای كه بهتر است از جنس لعابی باشد، بریزید و روی اجاق قرار دهید.
سپس آب انار را به مدت تقریبی یك ساعت روی حرارت تند و یكنواخت بجوشانید تا غلیظ شود.
حالا صبر كنید تا رب انار خنك شود و آن را در شیشهی استریل كرده بریزید و در جای خنك و تاریك نگه دارید.
در روش دیگر، دانههای انار را قدری له كنید و در قابلمهی مناسبی بریزید و 30 دقیقه روی حرارت بپزید.
سپس آن را در صافی بریزید و آب انار باقیمانده از آن را در قابلمهی دیگری بریزید و به مدت تقریبی 30 دقیقه روی اجاق بجوشانید تا غلیظ شود.