Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:13

ترشی خیار

ترشی خیار

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

خیار ریز قلمی 500 گرم

 

سیر 5 حبه

 

فلفل سبز قلمی  5 عدد

 

نمك 1 قاشق سوپخوری

 

سركه سفید به میزان لازم

آشپزباشی

 

ابتدا شیشه تمیز و مناسبی را انتخاب كنید، آن‌گاه خیارها را بشوئید و روی پارچه تمیزی پهن كنید، تا رطوبت آن گرفته شود. سپس خیار، سیر و فلفل را به‌طور منظم در شیشه قرار دهید، رویش نمك بریزید و به میزان لازم سركه اضافه كنید تا روی خیارها را بپوشاند، حالا درِ شیشه را بسته و در جای خنك نگهداری كنید. این ترشی پس از یكماه قابل مصرف می‌باشد.

 

برچسب ها: آموزش ترشیآشپزباشیترشی خیارتهیه ترشی خیارمواد لازم ترشی خیارروش تهیه ترشی خیارترشی با خیار تعداد بازديد: 3449 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟