آشپزباشی- پوراندخت نمیرانیان
زرشك را با آب و نمك به مدت 24 ساعت بخیسانید. سپس آن را در دستگاه مخلوطكن بریزید تا له شود. حالا آن را در قابلمه مناسبی بریزید و در حدود 10 دقیقه روی حرارت ملایم اجاق، بجوشانید.
بعد بگذارید خنك شود و آن را در ظرف پلاستیكی بریزید. اكنون انگور، شكر، سركه و عناب را كه از 10 ساعت قبل خیساندهاید، به زرشك بیفزائید و این مخلوط را در ظرف مناسبی بریزید، درش را بگذارید و دور تا دور در را با خمیر فراهم كرده از آرد، آب و روغن ببندید و در جای خشك و خنك نگه دارید.
بعد از 25-30 روز سركه را صاف كنید و به مدت 5 دقیقه، بجوشانید. همین كه سركه خنك شد، آن را در شیشه مناسبی بریزید و در جای خشك و خنك نگه دارید.