آشپزباشی
انجیر را بشوئید و به آرامی خشك كنید. آنگاه با خلال دندان، چند سوراخ ریز روی هر انجیر ایجاد كنید و آنها را درون ظرف ترشی بریزید. حالا مایهای را كه از قبل آماده كردهاید، روی انجیرها بریزید تا بهطور كامل رویشان را بپوشاند. اكنون، درِ ظرف را محكم ببندید و آن را به مدت 5 دقیقه وارونه كنید.
اینك ظرف را برگردانید كنار بگذارید تا جا بیفتد و آماده مصرف شود، این ترشی را، به مدت 6 ماه میتوان نگه داشت.
روش تهیه مایه ترشی
پوست زنجفیل را بگیرید و خرد كنید. آنگاه، آن را با سركه سفید، سركه میوه، شكر، میخك و پوست لیمو، مخلوط كنید و روی شعله تند بجوشانید. سپس، ظرف را از روی اجاق بردارید و پكتین را بیفزائید و هم بزنید.