تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش
گوجهفرنگی، پیاز، كدو، فلفل دلمهای و سیر را در قابلمه مناسبی كه بهتر است از جنس استیل باشد، بریزید. آنگاه دانههای فلفل چیلی را بگیرید و فلفل را خرد كنید.
سپس فلفل، رب گوجهفرنگی و پودر خردل را نیز درون همان قابلمه بریزید و مخلوط كنید. حالا سركه و شكر را بیفزائید و مخلوط نمائید. اكنون قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و چاتنی را به مدت تقریبی 40 دقیقه تا 1 ساعت بپزید.
در این میان چندین بار آن را هم بزنید تا ته نگیرید! حالا چاتنی را در شیشه استریل كرده گرم بریزید، در شیشه را محكم ببندید و در محل خنك و تاریك نگه دارید.
میتوانید پس از یك ماه چاتنی را میل كنید و بعد از باز كردن در شیشه چاتنی، حتماً آن را در یخچال نگه دارید.
یادآوری: این چاتنی تا شش ماه قابل مصرف است.