منیژه غفوری
بادمجانها را بشوئید، كلاهك آن را جدا سازید و مكعبی خرد كنید. آنگاه بادمجان، سركه و قدری نمك، در قابلمهی مناسبی بریزید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، روی اجاق بپزید. حالا تمرهندی را در آبغوره بخیسانید و صاف كنید.
سپس بادمجان پخته، خیارشور، گردو، سیر، فلفل، سس تمرهندی، رب انار و اندكی نمك را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. سپس به میزان كافی سركه به آن بیفزائید و ترشی را در شیشههای استریل كرده بریزید و در یخچال نگه دارید.
یادآوری: این ترشی بلافاصله پس از آماده شدن قابل مصرف است. اما چنانچه ترشی را پس از 2-3 روز مصرف كنید، طعم و مزهی بهتری خواهد داشت!