تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ملیحه صمدی
نارنجها را بشوئید و آبشان را بگیرید. آنگاه آب نارنج را در قابلمهای كه بهتر است از جنس لعابی باشد، بریزید و به مدت تقریبی یك ساعت روی حرارت اجاق بگذارید تا بجوشد و غلیظ شود.
در نظر داشته باشید كه آب نارنج پس از جوشیدن تیرهرنگ میشود و غلظت چشمگیری نخواهد داشت!
اما جوشاندن آب نارنج موجب ماندگاری بیشتر آن میشود. حالا رب نارنج را در شیشهی استریل كرده بریزید و در یخچال نگه دارید.
یادآوری: بهتر است نارنجها را یك تا دو روز روی پارچهی نخی بگذارید تا پوستش اندكی خشك شود.