تحریریه ماهنامه آشپزباشی – پوراندخت نمیرایان
هستههای خرما را بگیرید و خرد كنید و دستكم 2 ساعت در نیمی از سركه بخیسانید. گلابی و سیب را با پوست خرد كنید و همراه با مخلوط خرما و سركه در قابلمه مناسبی بریزید و 20 دقیقه، بجوشانید.
آنگاه فلفل، زنجفیل، باقیمانده سركه، ذرت، برگ بو، شكر، شكر قهوهای و قیسی را بیفزائید و 40 دقیقه دیگر بجوشانید. اكنون میخك، فلفل قرمز، نمك و هل را اضافه كنید و چاتنی را 5 دقیقه دیگر بجوشانید.
همینكه چاتنی خنك شد، آن را در شیشه استریل بریزید و در یخچال نگه دارید.
یادآوری: برای استریل كردن شیشه، آن را در قابلمه حاوی آب جوش قرار دهید و 20 دقیقه بجوشانید. سپس شیشه را خشك كنید.