Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 21 آذر 1403 - 00:24

چاتنی خرما و ذرت

چاتنی خرما و ذرت

shooroshirin1

0 0

متوسط

15 نفر

مواد مورد نیاز

خرما 1 كیلوگرم

 

سركه‌ سفید 1/5 لیتر

 

گلابی 2 عدد

 

سیب 3 عدد

 

فلفل تند تازه و خرد كرده 3 عدد

 

زنجفیل رنده كرده 1 قاشق سوپخوری

 

ذرت پخته 300 گرم

 

برگ بو  4 - 5 عدد

 

شكر 1 قاشق سوپخوری

 

شكر قهوه‌ای  2 قاشق سوپخوری

 

قیسی خرد كرده 10 عدد

 

میخك 3 عدد

 

پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری

 

نمك 1 قاشق  چایخوری

 

هل آسیاب‌ كرده 1 قاشق چایخوری

 

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – پوراندخت نمیرایان

 

هسته‌های خرما را بگیرید و خرد كنید و دست‌كم 2 ساعت در نیمی از سركه بخیسانید. گلابی و سیب را با پوست خرد كنید و همراه با مخلوط خرما و سركه در قابلمه‌ مناسبی بریزید و 20 دقیقه، بجوشانید.

آن‌گاه فلفل، زنجفیل، باقیمانده‌ سركه، ذرت، برگ بو، شكر، شكر قهوه‌ای و قیسی را بیفزائید و 40 دقیقه‌ دیگر بجوشانید. اكنون میخك، فلفل قرمز، نمك و هل را اضافه كنید و چاتنی را 5 دقیقه‌ دیگر بجوشانید.

همینكه چاتنی خنك شد، آن را در شیشه‌ استریل بریزید و در یخچال نگه دارید.

یاد‌آوری: برای استریل كردن شیشه، آن را در قابلمه‌ حاوی آب جوش قرار دهید و 20 دقیقه بجوشانید. سپس شیشه را خشك كنید.

 

برچسب ها: چاتنیانواع چاتنیچاتنی خرماچاتنی ذرتطرز تهیه چاتنی خرمامواد اولیه چاتنی خرما تعداد بازديد: 1560 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است