Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:15

پنير با كنجد

پنير با كنجد

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

پنیر سفید 300 گرم

 

كنجد برشته كرده 50 گرم

 

گل‌سرخ آسیاب كرده 1/5 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- پوراندخت نمیرانیان

 

پنیر و كنجد را در كاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط كنید.

آن‌گاه هر بار به اندازه‌ی یك قاشق چایخوری از این مخلوط بردارید و به شكل توپ درآورید و در گل سرخ بغلتانید.

حالا توپ‌های پنیر را در ظرف مناسب و دردار بچینید و به مدت 10 روز در یخچال نگه‌دارید.

 

برچسب ها: میان وعدهچاشنیانواع میان وعدهآموزش میان وعدهپنير با كنجدمیان وعده کنجدیتوپ پنیریتوپ کنجدی تعداد بازديد: 6426 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این میان وعده چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است