آشپزباشی
آلبالوها را بشوئید، دمشان را بگیرید و روی پارچه تمیزی پهن كنید تا كاملاً آبشان گرفته شود. آلبالوهای دمگرفته را، نباید به مدت طولانی در هوای آزاد نگه داشت؛ چون كه جدا بودن دم، باعث فاسد شدن سریع آن میگردد. اینك آلبالو را درون ظرف درداری بریزید، در ظرف مناسبی، سركه و نمك را مخلوط كنید و به آلبالوها بیفزائید تا كاملاً روی آن را بگیرد.
اگر در هنگام ریختن آلبالوها در داخل ظرف، ظرف را كمی تكان بدهید، سطح آن كمی پائینتر میرود و مقدار آلبالوی بیشتری در ظرف جا میگیرد. با انجام این كار، در ازای مقدار بیشتر آلبالو، مقدار كمتری سركه در تهیه ترشی استفاده میشود.
حالا درِ ظرف را ببندید و در یخچال بگذارید. در هنگام مصرف، كمی گلپر روی آلبالو بپاشید.
یادآوری: برای تهیه ترشی آلبالو، دقت كنید آلبالوها كاملاً سالم و بدون كرمخوردگی باشد.