Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:19

ترشی آلبالو

ترشی آلبالو

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آلبالو یك كیلوگرم

 

سركه 1 لیتر

 

نمك یك قاشق سوپخوری

 

گلپر (در صورت تمایل) به مقدار لازم

آشپزباشی

 

آلبالوها را بشوئید، دمشان را بگیرید و روی پارچه تمیزی پهن كنید تا كاملاً آبشان گرفته شود. آلبالوهای دم‌گرفته را، نباید به مدت طولانی در هوای آزاد نگه داشت؛ چون كه جدا بودن دم، باعث فاسد شدن سریع آن می‌گردد. اینك آلبالو را درون ظرف درداری بریزید، در ظرف مناسبی، سركه و نمك را مخلوط كنید و به آلبالوها بیفزائید تا كاملاً روی آن را بگیرد.

اگر در هنگام ریختن آلبالوها در داخل ظرف، ظرف را كمی تكان بدهید، سطح آن كمی پائین‌تر می‌رود و مقدار ‌آلبالوی بیش‌تری در ظرف جا می‌گیرد. با انجام این كار، در ازای مقدار بیش‌تر آلبالو، مقدار كمتری سركه در تهیه ترشی استفاده می‌شود.

حالا درِ ظرف را ببندید و در یخچال بگذارید. در هنگام مصرف، كمی گلپر روی آلبالو بپاشید.

یادآوری: برای تهیه ترشی آلبالو، دقت كنید آلبالوها كاملاً سالم و بدون كرم‌خوردگی باشد.

 

برچسب ها: آموزش ترشیترشیآشپزباشیترشی آلبالوروش تهیه ترشی آلبالوترشی با آلبالومواد لازم ترشی آلبالو تعداد بازديد: 4340 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است