آشپزباشی
پنیر را به شكل مكعبهای 2/5 سانتیمتری ببرید و درون شیشه مناسبی بریزید. حالا، مایهای را كه از قبل آماده كردهاید، روی پنیر بریزید و شیشه را كاملاً پر كنید. اینك، درِ ظرف را محكم ببندید و به مدت 10 تا 14 روز، پنیر را در مایه نگه دارید. این پنیر را، میتوان تا 2 ماه در یخچال یا در هر جای خنك دیگر نگهداری كرد.
روش تهیه مایهپنیر
پوست پیاز را بگیرید و به صورت حلقههای نازك برش دهید. حالا، پوست سیر را نیز بگیرید و خرد كنید. اكنون زیتونها را با پیاز، سیر و سبزی معطر، مخلوط كنید. اینك، این مخلوط را به روغن زیتون، سركه و دانههای فلفل سیاه بیفزائید و هم بزنید.