Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:17

پنیر پرورده

پنیر پرورده

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پنیر سفید 450 گرم

 

مواد لازم برای تهیه مایه‌پنیر

 

پیاز قرمز 450 گرم

 

سیر 4 حبه

 

زیتون سیاه هسته‌گرفته 125 گرم

 

زیتون سبز هسته‌گرفته 50 گرم

 

سبزی معطر خردكرده 2 قاشق سوپخوری

 

روغن زیتون دو و سه‌چهارم پیمانه

 

سركه قرمز 300 میلی‌لیتر (یك و یك‌چهارم پیمانه)

 

دانه فلفل سیاه كمی

آشپزباشی

 

پنیر را به شكل مكعب‌های 2/5 سانتیمتری ببرید و درون شیشه مناسبی بریزید. حالا، مایه‌ای را كه از قبل آماده كرده‌اید، روی پنیر بریزید و شیشه را كاملاً پر كنید. اینك، درِ ظرف را محكم ببندید و به مدت 10 تا 14 روز، پنیر را در مایه نگه دارید. این پنیر را، می‌توان تا 2 ماه در یخچال یا در هر جای خنك دیگر نگهداری كرد.

روش تهیه مایه‌‌پنیر

پوست پیاز را بگیرید و به صورت حلقه‌های نازك برش دهید. حالا، پوست سیر را نیز بگیرید و خرد كنید. اكنون زیتون‌ها را با پیاز، سیر و سبزی معطر، مخلوط كنید. اینك، این مخلوط را به روغن زیتون، سركه و دانه‌های فلفل سیاه بیفزائید و هم بزنید.

 

برچسب ها: آشپزباشیآموزش پنیر پروردهپنیر پروردهروش تهیه پنیر پروردهتهیه پنیر پروردهمواد لازم پنیر پروردهپنیر تعداد بازديد: 3054 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟