آشپزباشی- پوراندخت نمیرانیان
ابتدا لوبیا سبز، هویج، كرفس، سیر، فلفل، به و گل كلم را به اندازهی دلخواه خرد كنید و در قابلمهی مناسبی بریزید و با 1 پیمانه سركه به مدت 5 دقیقه بجوشانید.
آنگاه بادمجان را ریز خرد كنید و همراه باقیماندهی سركه، به مدت 5 دقیقه بپزید.
همچنین ببینید: خرید کتاب انواع ترشی
همینكه مخلوط سبزی خنك شد، آنها را در ظرف مناسبی بریزید، ترخون، سیاه دانه، نمك و رب انار را بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا ترشی را در شیشهی مناسبی بریزید و در جای خنك نگهدارید.
یادآوری: چنانچه رب انار ترش بود، 2 تا 3 قاشق سوپخوری شكر به آن اضافه كنید.