آشپزباشی - کیان رنجبر
آب لیموترش، آب پیاز، آب سرد، هات سس، ادویه جات، نمک و روغن را خوب با هم مخلوط کنید.
آن گاه تکههای مرغ را در سس فراهم کرده بگذارید و آن را به مدت تقریبی 3 ساعت در یخچال استراحت دهید.
سپس مرغ مزه دارکرده را در مخلوط آب و یخ 5 ثانیه بیندازید و بعد در مخلوط آرد و کاری بغلتانید و با دست خوب ورز دهید تا مرغ با آرد پولکی شود (این کار را 2 بار تکرار کنید تا اندازه پولکی ها درشت تر شود).
حالا مرغ را در روغن سرخ کنید و در ظرف مناسب پذیرائی سرو نمائید.