روشتهیه
ابتدا استیک را به وزن 350 گرمی برش دهید و بعد آن را در سس که از خردل، سیر، روغن زیتون، دانه فلفل سیاه، رزماری، مرزه و سویاسس تشکیل شده بخوابانید. کمی اسفناج پختهشده، قارچ، فلفل دلمهای و کدو سبز را با هم تفت دهید و در آخر روی آن سس گوجه ریخته و به خوبی تفت دهید. استیک را در ماهیتابه چرب کمی بپزید (آبدار باشد) و بعد سبزیجات را روی استیک ریخته و روی آن پنیر پیتزا بریزید و به مدت 5 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید، در پایان با پوره سیبزمینی و سبزیجات تازه سرو نمایید.