آشپزباشی - مریم عکاف
زرده و سفیدۀ تخم مرغ را از هم جدا کنید.آن گاه زرده را با خامه ،آرد سوخاری،سس خردل، نمک و فلفل مخلوط کنید و اندکی هم بزنید.
سپس در تابۀ مناسبی کره بریزید و قارچ را کمی تفت دهید و کنار بگذارید تا خنک شود.
اینک سینه مرغ و قارچ را به مخلوط زرده بیفزائید و خوب مخلوط نمائید.
سفیدۀ تخم مرغ را نیز هم بزنید تا فرم بگیرد و بعد به آرامی به مواد بیفزائید و خوب مخلوط کنید.
اکنون قالب مستطیل به ابعاد ۲۵×۱0را چرب کرده،کف و دیوارۀ آن را با کاغذ روغنی بپوشانید .
مواد را داخل قالب بریزید و روی آن را فویل بکشید و درون سینی بزرگتری قرار دهید و تا نصفه آب بریزید و به روش بن ماری در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجۀ سانتیگراد بمدت تقریبی ۴۵ دقیقه بپزید.
در صورت تمایل یک عدد فلفل دلمه ای قرمز را ریز نمایید و هنگامی که مرغ را اضافه کردید فلفل را بیفزایید.