آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
طرز تهیه کباب فلفلی
ابتدا گوشت دنده و فیله را چرخ كنید و با پیاز، نمك، فلفل و زعفران مخلوط كنید. آنگاه دوباره این مخلوط را چرخ كنید و خوب ورز دهید تا چسبندگی پیدا كند. سپس هر بار قدری از گوشت را به دور فلفل بگیرید و با دست مرطوب به آن فرم دهید و در تابه چربكرده مناسبی بچینید. اكنون تابه را روی اجاق بگذارید و كباب را در آن برشته كنید.
حالا قدری زعفران به آن بیفزائید تا كباب خوشرنگ و خوشمزه شود.
یادآوری: میتوانید حلقههای گوجهفرنگی را در تابه دیگری بچینید، نمك و فلفل بپاشید و كباب فلفلیها را رویش بچینید و 15 دقیقه دیگر، آن را بپزید.