روشتهیه
مرغ را به تکههای 2 سانتیمتری خرد کنید. روغن را داخل یک ماهیتابه حرارت داده و مرغ را به مدت 2-3 دقیقه روی حرارت زیاد در آن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.
آن را با قاشق سوراخدار از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید. پیاز، کرفس و سیر را به ماهیتابه افزوده به مدت 1-2 دقیقه سرخ کنید تا نرم و طلایی شوند. مرغ، پیاز، کرفس و سیر را داخل غذاساز بریزید و خرد کنید. یک قاشق سوپخوری سویا سس رقیق، مقدار کافی تخممرغ برای غلیظ شدن مخلوط و به میزان لازم نمک و فلفل به آن بیفزائید.
پیازچه را پاک کرده و به قطعات 5 سانتیمتری تقسیم کنید. برای تهیه سس، سویا سس و کنجد را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید. مرغها را به شکل گلوله و به اندازه یک گردو گرد کنید. روغن باقیمانده را داخل ماهیتابه حرارت داده و مرغهای قلقلی را به تعداد کم داخل روغن به مدت 4-5 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. پیازچهها را به مدت 1-2 دقیقه یا تا زمانیکه شروع به نرم شدن کنند تفت دهید، سپس سویا سس غلیظ را در ماهیتابه تفت دهید. آنها را به همراه مرغهای قلقلی داغ و سس ریخته شده داخل جاسسی سرو نمایید. غذا را داخل ظرف چیده و با پیازچههای گل شده تزئین نمایید.