Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:18

مرغ قلقلی با سس

مرغ قلقلی با سس

shooroshirin

0 0

متوسط

5 دقیقه

4 نفر

مواد مورد نیاز

این مرغ‌های قلقلی را به عنوان یک میان وعده عالی به عنوان یک خوراک لقمه‌ای، می‌توان سرو کرد یا می‌توانید آن را به صورت سرد و در پیک‌نیک همراه خود داشته باشید.

مواد لازم برای 4 نفر

سینه درشت مرغ بدون پوست....................   2 عدد

روغن.............. 4 قاشق سوپخوری

پیاز ریز خرد کرده.............. 2 عدد

ساقه کرفس ریز خرد کرده................. یک‌دوم پیمانه

سیر له کرده.................. 1 حبه

سویا سس رقیق............. 2 قاشق سوپخوری

تخم‌‌مرغ کوچک................ 1 عدد

پیازچه.............. 1 دسته

پیازچه (به شکل گل‌ کرده)................ برای تزئین به میزان لازم

 

مواد لازم برای سس غلیظ

کنجد................ 1 قاشق چایخوری

سویا سس غلیظ ..............3 قاشق غذاخوری

 

جدول ارزش غذایی

کالری 214

کربوهیدرات 5 گرم

چربی  13  گرم

پروتئین  20  گرم

قند  29 گرم

چربی اشباع شده 2 گرم

 

روش‌تهیه

مرغ را به تکه‌های 2 سانتیمتری خرد کنید. روغن را داخل یک ماهیتابه حرارت داده و مرغ را به مدت 2-3 دقیقه روی حرارت زیاد در آن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.

آن را با قاشق سوراخ‌دار از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید. پیاز، کرفس و سیر را به ماهیتابه افزوده به مدت 1-2 دقیقه سرخ کنید تا نرم و طلایی شوند. مرغ، پیاز، کرفس و سیر را داخل غذاساز بریزید و خرد کنید. یک قاشق سوپخوری سویا سس رقیق، مقدار کافی تخم‌مرغ برای غلیظ شدن مخلوط و به میزان لازم نمک و فلفل به آن بیفزائید.

پیازچه‌ را پاک کرده و به قطعات 5 سانتیمتری تقسیم کنید. برای تهیه سس، سویا سس و کنجد را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید. مرغ‌ها را به شکل گلوله و به اندازه یک گردو گرد کنید. روغن باقیمانده را داخل ماهیتابه حرارت داده و مرغ‌های قلقلی را به تعداد کم داخل روغن به مدت 4-5 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. پیازچه‌ها را به مدت 1-2 دقیقه یا تا زمانیکه شروع به نرم شدن کنند تفت دهید، سپس سویا سس غلیظ را در ماهیتابه تفت دهید. آنها را به همراه مرغ‌های قلقلی داغ و سس ریخته شده داخل جاسسی سرو نمایید. غذا را داخل ظرف چیده و با پیازچه‌های گل شده تزئین نمایید.

برچسب ها: کوفته قلقلیمرغ قلقلی با سس تعداد بازديد: 365 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است