Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:05

مرغ‌ در سس گشنیز

مرغ‌ در سس گشنیز

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

گشنیز تازه 25 گرم

اسفناج تازه 25 گرم

زنجفیل رنده کرده 1 قاشق چایخوری

سیر له‌کرده 1 - 2 حبه

فلفل سبز چیلی 1 عدد

نعنا تازه 15 گرم

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

پیاز ریز خرد کرده 1 عدد بزرگ

روغن 4 قاشق سوپخوری

مرغ بدون استخوان 700 گرم

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

ماست 85 گرم

گوجه گیلاسی و بی‌بی اسفناج برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی - کیان رنجبر 

گشنیز، اسفناج، زنجفیل، سیر، فلفل چیلی، نعنا، آبلیمو، نمک و فلفل را در کاسه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید.

آن‌گاه پیاز را در قدری روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود.

حالا مرغ را اضافه کنید و به همراه پیاز تفت دهید.

سپس نمک، فلفل و زردچوبه بیفزائید و بگذارید مرغ بپزد.

حالا ماست و سبزیجات پوره کرده را به خوراک افزوده و به مدت 15 دقیقه دیگر خوراک بپزد.

اینک خوراک را در ظرف مناسبی بریزید و با گوجه گیلاسی و بی بی اسفناج آن را بیارائید.

برچسب ها: پخت مرغآشپزباشیشور و شیرینمرغ‌ در سس گشنیزروش تهیه مرغ‌ در سس گشنیزسس گشنیزروش تهیه مرغ‌ تعداد بازديد: 1441 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است