آشپزباشی - مریم عکاف
با قدری روغن، مرغ را در تابه مناسبی تفت دهید.
آنگاه کوکتل و فلفل دلمهای را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید.
سپس آرد، نمک و فلفل را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود.
حالا شیر را اضافه کنید تا از مواد، خمیری حاصل شود. از روی حرارت کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.
اینک هر بار از مواد به اندازه گردو برداشته، با دست مرطوب به آن شکل دهید.
سپس در آرد سوخاری، بعد در تخممرغ و مجددا در آرد سوخاری بغلتانید و در نهایت در روغن سرخ کنید.