روشتهیه
تمام چربیهای راسته گوساله را گرفته و راسته را از وسط باز کنید و بکوبید تا به شکل یک ورق مسطح به ضخامت 3 میلیمتر درآید. نیمی از روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و فلفل سفید تازه آسیابشده را در ظرفی با هم مخلوط کرده و گوشت را به مدت 30 دقیقه در مواد مرینت و در یخچال نگهداری کنید.
راسته گوساله را پهن کنید، سس کچاپ را بمالید و پنیر پارمزان، جعفری و ریحان را روی سطح راسته پخش کنید، در وسط راسته پنیر چدار بچینید و راسته را رول کرده و با خلال دندان محکم کنید تا باز نشود. در تابهای چدنی بقیه روغن زیتون را ریخته و تمام سطح راسته رولشده را سرخ کنید (هر طرف را به مدت 1-2 دقیقه سرخ کنید تا رنگش تغییر کند)، سپس داخل فویل قرار داده و به مدت 6-8 دقیقه در فر از قبل گرمشده با دمای 180-200 درجه سانتیگراد قرار دهید تا مغزپخت شده و پنیر آب شود. در پایان در ظرف مناسب سرو قرار داده و با سبزیجات دلخواه تزیین نمایید.
نکته: در زمان کوبیدن گوشت دقت کنید که گوشت پاره نشود تا هنگام پخت پنیر از وسط گوشت خارج نشود.