آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
كره را در تابه بریزید و روی اجاق آب كنید. آنگاه زنجفیل را بیفزائید و تفت دهید. سپس گوشت را بیفزائید و تفت دهید. حالا هویج، ترهفرنگی، فلفل، كدو، كلم و جوانه ماش را بیفزائید و قدری تفت دهید. سپس سس را بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون كباب را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و با برنج میل كنید.
روش تهیه سس كنجد: دانههای كنجد را تفت دهید. آنگاه آنرا بكوبید تا كمی نرم شود. سپس سركه سفید، شكر، پیازچه، سویا سس، سركه بالزامیك، سیر و روغن كنجد را بیفزائید و مخلوط كنید.
یادآوری: برای نرمتر شدن گوشت میتوانید آن را از شب قبل در مخلوطی از سویا سس، روغن زیتون و آب پیاز بخوابانید.