آشپزباشی - نجمه درویش ملا :
روشتهیه
2 قاشق سوپخوری روغن را در تابة مناسبی بریزید. آنگاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید. حالا سیر را اضافه کنید. سپس گوجهفرنگی، نمک، فلفل، آویشن و ریحان را بیفزائید و اجازه دهید 10 دقیقه با حرارت متوسط بجوشد و سس غلیظ شود. سس آماده کرده را کنار بگذارید. سپس خرده نان را با پنیر پارمسان مخلوط کنید. آنگاه تخممرغ را در ظرف جداگانه شکسته و آرد را به آن اضافه و مخلوط نمائید. حالا مرغها را به ترتیب در مایة تخممرغی و سپس در خرده نان بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید. مرغهای سرخ کرده را در ظرف چیده و از سس فراهم کرده و پنیر رویش بریزیدو در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بهمدت 35-40 دقیقه قرار دهید تا مرغها پخته شود.