آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
طرز تهیه کباب شیشلیک:
گوشت را به قطعات 200 گرمی برش بزنید و با آب پیاز، آبلیمو، فلفل دلمهای، روغن زیتون، زعفران و فلفل سیاه به مدت یك شب در یخچال قرار دهید. سپس آنها را به سیخ بكشید و كمی روی آنها بكوبید. میتوانید بین هر دو قطعه گوشت یك تكه كوچك دنبه قرار دهید. سیخها را روی آتش زغال قرار دهید. در هنگام پخت چند بار كباب را پشت و رو كنید. كباب را كمی آبدار بردارید و پس از پخت به آن نمك بزنید.
یادآوری: گوشت مخصوص كباب شیشلیك در فروشگاههای پروتئینی به صورت برش خورده موجود میباشد.