Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:26

مرغ با سس لیمو و پرتقال

مرغ با سس لیمو و پرتقال

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-5 نفر

کره   50 گرم

كعب مرغ   600  گرم

نمک    به میزان لازم

زعفران حلکرده   یک قاشق سوپخوری

پوست لیمو رنده کرده    از يك  عدد

آبلیمو   از دو عدد

آب پرتقال 1 ليتر 4 پیمانه 

آشپزباشی - مریم نویدی زاده

كره را در تابه مناسبي روی اجاق بگذارید تا کره آب شود.

آن‌گاه مرغ ها را به تابه بیفزائید تا سرخ شود. سپس  طرف دیگر مرغ ها را نیز سرخ کنید حالا نمک، زعفران و پوست لیمو را  به مرغ‌ها بيفزائيد .

اينك آبليمو را به مرغ  اضافه کنید. سپس آب پرتقال را افزوده و با حرارت ملايم مرغ را يك ساعت بپزيد.

يادآوری: به قسمت بالای ران مرغ،‌كعب مرغ گفته میشود.

برچسب ها: خوراک مرغآشپزباشیمریم نویدی زادهانواع غذا با گوشت مرغمرغ با سس لیمو و پرتقالسس لیمو وپرتقالروش تهیه مرغ پرتقالی تعداد بازديد: 1367 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است