آشپزباشی - کیان رنجبر
روش تهیه
پیاز و بعد سیر را تفت دهید. آنگاه گوجه فرنگی را بیفزائید و اجازه دهید تا آب آن تبخیر شود.
اکنون قارچ را در ظرف دیگری تفت دهید و به مواد بالااضافه کنید.
در ادامه گردو، جعفری، نمک، فلفل سیاه، فلفل سفید و پاپریکا را بیفزائید.
اینک سینه مرغ را از طول برش بزنید وبه دو نیم تقسیم کنید .
حالا شکافی در آن ایجاد نمائید و ابتدا از مخلوط فراهم کرده و بعد قدری پنیر درون شکاف بریزید.
سینه را محکم ببندید و لبههای آن را به هم بفشارید و سینه را در اندکی روغن تفت دهید یا در فر گرم کرده با دمای 120 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بپزید.