آشپزباشی - اعظم گلزار منش :
روشتهیه
روغن را روی حرارت اجاق بگذارید. آنگاه پیاز را اضافه کنید و آن را تفت دهید تا قدری طلایی شود. اینک گوشت، نمک و فلفل را بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا گوشت بپزد. شعله را خاموش کرده و بلغور، گردو، جعفری و فلفل تند را بیفزائید. قدری صبر کنید تا خنک شود. حالا پنیر را بیفزایید و مخلوط کنید. سپس بورک را با خمیر فیلو به شکل دلخواه بپیچید، در تخممرغ زده و در کنجد بغلتاید و در روغن داغ سرخ کنید. بورک را همراه با سس دلخواه سرو
نمائید.