روشتهیه
چربی و پوست سینه مرغ را گرفته و آن را از عرض نصف کرده و خلال کنید. روغن را در یک تابه داغ کرده و فلفلهای دلمهای، پیازچه، سیر و زنجبیل را 2 دقیقه در آن تفت دهید، سپس از ظرف خارج کرده و کنار بگذارید. در صورت نیاز کمی روغن در تابه ریخته و مرغ را 4 دقیقه در آن تفت دهید تا همه جای آن طلایی شود. سبزیجات را به تابه برگردانید، آب مرغ، سویا سس و سس گوجهفرنگی را مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید. آرد ذرت و سرکه را نیز اضافه کرده و روی شعله زیاد، همه مواد را با هم مخلوط کنید. مخلوط را آنقدر بجوشانید تا غلیظ شود. مایه مرغ را روی برنج داغ ریخته و با بادام پرک تزیین کنید.