Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:31

مرغ چینی و سبزیجات

مرغ چینی و سبزیجات

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

سینه مرغ بدون استخوان ...........................یک عدد

روغن مایع...................2 قاشق سوپخوری

فلفل دلمه‌ای قرمز کوچک........................یک عدد، خلالی

فلفل دلمه‌ای سبز کوچک.......................یک عدد، خلالی

پیازچه درشت......................6 عدد، نصف کرده از طول

سیر..........................یک حبه، رنده شده

زنجبیل تازه ..............................یک‌دوم قاشق‌چایخوری، رنده شده

آب مرغ.......................185 میلی لیتر(سه چهارم پیمانه)

سویا سس......................یک قاشق سوپخوری

سس گوجه فرنگی.................... یک قاشق سوپخوری

آرد ذرت...................... 2 قاشق چایخوری

سرکه سیب ......................یک قاشق سوپخوری

بادام پرک........................یک‌چهارم پیمانه، بو داده

روش‌تهیه

چربی و پوست سینه مرغ را گرفته و آن را از عرض نصف کرده و خلال کنید. روغن را در یک تابه داغ کرده و فلفل‌های دلمه‌ای، پیازچه، سیر و زنجبیل را 2 دقیقه در آن تفت دهید، سپس از ظرف خارج کرده و کنار بگذارید. در صورت نیاز کمی روغن در تابه ریخته و مرغ را 4 دقیقه در آن تفت دهید تا همه جای آن طلایی شود. سبزیجات را به تابه برگردانید، آب مرغ، سویا سس و سس گوجه‌فرنگی را مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید. آرد ذرت و سرکه را نیز اضافه کرده و روی شعله  زیاد، همه مواد را با هم مخلوط کنید. مخلوط را آنقدر بجوشانید تا غلیظ شود. مایه مرغ را روی برنج داغ ریخته و با بادام پرک تزیین کنید.

برچسب ها: مرغمرغ چینیمرغ چینی و سبزیجاتطرز تهیه مرغ چینی و سبزیجات تعداد بازديد: 273 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است