Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:15

برگر فرانسوی

برگر فرانسوی

shooroshirin

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

آب پیاز     50 گرم
سس کچاپ    50 گرم
خردل     یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل     به میزان لازم
سیر ساطوری کرده     یک حبه
راسته و فیله گوساله (چرخکرده) 500 گرم
روغن زیتون     2  قاشق سوپخوری
نان همبرگر    4 عدد
کاهو و گوجه‌فرنگی     به میزان لازم
پنیر گودا     4 ورق
پیاز حلقه‌ای تفت داده     1 عدد کوچک
ریحان     یک دسته کوچک
سیب زمینی سرخ کرده     به میزان لازم

آشپزباشی - کیان رنجبر

روش‌تهیه

آب پیاز، سس‌ها،‌ نمک، فلفل و سیر را با یکدیگر مخلوط کرده و به گوشت اضافه کنید و ورز دهید. آن‌گاه بار دیگر گوشت را با دنده ریزتر چرخ کنید تا کاملاً یکدست شود.
حالا گوشت را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. سپس هر بار قدری از گوشت را برداشته، در دست فرم دهید و در تابة مناسبی با روغن سرخ کنید. سپس نان‌ها را باز کنید و به ترتیب کاهو، گوجه، برگر سرخکرده، پنیر گودا، پیاز و ریحان را بچینید و در صورت تمایل با سیب‌زمینی و ریحان بیارائید.

برچسب ها: آشپزی مللهمبرگرکیان رنجبربرگر فرانسویطرز تهیه برگر فرانسویغذاهای فست فودی تعداد بازديد: 1025 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است