طرز تهیه مرغ شكم پُر:
ابتدا مرغ را با نمك و فلفل مزهدار كنید. بعد در تابهی مناسبی روغن بریزید و مرغ را در آن سرخ كنید. آنگاه پیاز، غوره، دانهی انار، شكر، رب گوجهفرنگی، نمك و فلفل را در كاسهای بریزید و مخلوط كنید. حالا شكم مرغ را با نیمی از مخلوط فراهم شده پر كنید سپس باقیماندهی مواد را با یك پیمانه آب مخلوط نمائید. حالا مرغ سرخ كرده را همراه با مواد باقیمانده بپزید تا جائی كه آب مرغ تبخیر شود و سس غلیظی به دست آید. اكنون مرغ را در ظرف مناسبی بكشید و سس را روی آن بریزید. اینك خوراك برای پذیرائی آماده است.