آشپزباشی - کیان رنجبر
کره را در تابه مناسبی گرم کنید و پیاز را در آن تفت دهید.
آنگاه فلفل دلمهای سبز و قرمز، قارچ و سیر را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید.
پس از 5 دقیقه آرد گندم را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
سپس شیر واستاک مرغ را اضافه کنید و هم بزنید.
بعد از لعابدار شدن نمک و فلفل سفید و خامه را اضافه کرده، در آخر مرغ آبپز را به سس بیفزائید.
اینک برنج دم کشیده را قالب زده و خوراک را در ظرف مناسبی بریزید و به همراه برنج سرو نمائید.