Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:12

مرغ‌شاهانه

مرغ‌شاهانه

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

موادلازم برای 6 – 4 نفر

کره    50 گرم

پیاز  ریز خرد کرده    1 عدد متوسط

فلفل دلمه‌ای سبز      1 عدد

فلفل دلمه‌ای قرمز     1 عدد

قارچ اسلایس کرده 100 گرم

سیر له کرده  1 حبه

آرد گندم  3 قاشق سوپخوری

شیر     500 میلی‌لیتر

استاک مرغ    500 میلی‌لیتر

نمک     به میزان لازم

پودر فلفل سفید  به میزان لازم

خامه      100 گرم

سینه مرغ آبپز   700 گرم

برنج دم کشیده    3 پیمانه

آشپزباشی - کیان رنجبر

کره را در تابه مناسبی گرم کنید و پیاز را در آن تفت دهید.

آن‌گاه فلفل دلمه‌ای سبز و قرمز، قارچ و سیر را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید.

پس از 5 دقیقه آرد گندم را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.

سپس شیر واستاک مرغ را اضافه کنید و هم بزنید.

بعد از لعابدار شدن نمک و فلفل سفید و خامه را اضافه کرده، در آخر مرغ آبپز را به سس بیفزائید.

اینک برنج دم کشیده را قالب زده و خوراک را در ظرف مناسبی بریزید و به همراه برنج سرو نمائید.

برچسب ها: مرغپلوگوشتآشپزباشیخورششور و شیرینمرغ‌شاهانه تعداد بازديد: 803 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است