Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:28

تاوا كباب

تاوا كباب

shooroshirin5

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

پیاز 1 عدد

 

گوشت چرخكرده (مخلوط گوسفند و گوساله) 500 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

زعفران حل‌‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

روغن به میزان لازم

 

رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری

 

گوجه‌فرنگی حلقه ‌كرده 3 عدد

آشپزباشی

 

ابتدا پیاز را رنده كنید. حالا با گوشت چرخكرده، نمك، فلفل و زعفران ورز دهید تا مایه‌ی یكدست و چسبنده‌ای به‌دست آید.

آن‌گاه هر بار از گوشت به اندازه‌ی یك گردو بردارید و بین دو كیسه‌ی نایلونی بگذارید و آن را تخت و صاف كنید.

اینك در تابه‌ی مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید و گوشت را در آن سرخ كنید، اكنون رب گوجه‌فرنگی را در تابه قدری تفت دهید، كباب‌ها را در تابه بچینید و رویش گوجه‌فرنگی‌ها را قرار دهید.

سپس درِ تابه را بگذارید و با حرارت ملایم بپزید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش کبابانواع کبابآشپزی سنتیآشپزباشیغذای تبریزیتاوا كباب تعداد بازديد: 3079 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است