روشتهیه
طرز تهیه خمیر:
شیر، نمک و بیکینگ پودر را با همزن دستی مخلوط کنید.
روغن مایع را اضافه کرده و آرد را کمکم بیافزایید تا خمیر به دست نچسبد(در صورت چسبناک بودن خمیر، آرد بیشتری اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد). خمیر را روی سطح آردپاشی شده ورز دهید تا صاف و یکدست شود، سپس داخل ظرف چرب شده قرار داده و رویش را پوشانده و به مدت یک ساعت استراحت دهید. پس از استراحت، خمیر را با وردنه به اندازه مستطیل حدود 20 در30 سانتیمتری باز کرده و روی سینی فر چرب شده قرار داده و مواد میانی خنک شده را وسط خمیر باز شده بریزید به طوری که چهار طرف خمیر خالی بماند. سپس دو طرف بلند مستطیل را به شکل نوارهای روبروی هم بریده و به شکل حصیری ببندید. روی خمیر را با تخممرغ زده شده برس زده و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 45 تا 50 دقیقه قرار دهید تا روی غذا طلایی شود.
طرز تهیه مواد میانی:
پیاز خرد شده را تفت داده و با گوشت چرخ کرده سرخ کنید. زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید. قارچ خرد شده را در تابه جداگانهای تفت دهید و به همراه هویج پخته و خرد شده به مواد گوشتی اضافه کنید. در آخر رب گوجهفرنگی و پودر آویشن را اضافه کرده و شعله را خاموش کنید و مواد را کنار بگذارید تا خنک شود. پس از خنک شدن، پنیر پیتزای رنده شده را اضافه کنید و با مواد مخلوط نمایید.