Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:02

فیله فرانسوی

فیله فرانسوی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

فيله گوساله................. ٢٠٠ گرم

سويا سس................٢ قاشق سوپ‌خوری

سس ولچستر..................٢ قاشق سوپ‌خوری

روغن زيتون................. ٢ قاشق سوپ‌خوری

رزماري خردشده.............. ١ قاشق سوپ‌خوری

نمك و فلفل سياه............... به مقدار لازم

كره ....................٣٠ گرم

روش‌تهیه

ابتدا فيله گوساله را با سوياسس، سس ولچستر، روغن، رزماري، نمک و فلفل به مدت یک ساعت مزه‌دار كنید، سپس كره را در ماهي‌تابه ریخته و روي حرارت ملايم قرار دهيد، وقتی كره آب شد فيله را در ماهي‌تابه قرار دهيد و هر دو دقيقه يك بار فيله را بچرخانيد و بگذاريد كره به خورد گوشت برود، سپس فيله را در فر از قبل گرم‌شده با دماي ٢٢٠ درجه سانتی‌گراد به مدت ٥ دقيقه بپزید.

برچسب ها: فیله فرانسویطرز تهیه فیله فرانسوی تعداد بازديد: 567 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است