آشپزباشی - کیان رنجبر
آبلیمو، آب پیاز، فلفل سیاه، سفید، قرمز، پودر سیر، سس تند، نمک، آب سرد و روغن را در ظرف مناسبی مخلوط کنید.
آنگاه مرغ را افزوده و مخلوط نمائید.
حالا به مدت 3 ساعت در یخچال بگذارید.
سپس تکههای طعمدار شده را در آب و یخ به مدت 5 ثانیه بیندازید و بعد در مخلوط آرد و کاری بغلتانید و به کمک هر 2 دست ورز دهید تا سطح تکهها بهوسیله آرد پولکی شود.
حالا این کار را یک یا 2 بار دیگر تکرار کنید تا اندازه پولکیها درشتتر شود.
اینک در روغن داغ بهصورت غوطهور سرخ نمائید و درصورت دلخواه بههمراه سس رمولاد سرو کنید.
روش تهیه سس رمولاد
کلیه مواد را بههمراه سس مایونز مخلوط کنید. آنگاه نمک و فلفل را بیفزائید.