آشپزباشی - کیان رنجبر
بلغور را از شب قبل خيس كنيد.
آنگاه آبکش کرده میگذاریم تا اب اضافی آن برود.
حالا نمك، فلفل، رب فلفل، آرد، تخممرغ و آب را به بلغور اضافه کنید و قدری ورز دهید.
سپس پياز را در روغن تفت دهید، گوشت را اضافه كنید و به تفت دادن ادامه دهيد.
اینک رب فلفل، نمک، فلفل سیاه و قرمز را نيز افزوده، از روی اجاق بردارید و در فريزر بگذارید تا يخ بزند.
حالا هر بار قدری از مایه بلغور را برداشته با دست پهن كنيد.
وسط آن قدری از گوشت یخزده گذاشته و گرد كنيد.
علاوه بر آن به اندازه 10 عدد كوفتهريزه بدون گوشت درست كنيد.
سپس آب گوشت، رب فلفل و نخود را در قابلمه بريزيد و به جوش بياوريد.
اینک آبليمو، نمك و فلفل اضافه كنيد و كوفتهها را داخل آن بريزيد.
حالا در تابهای كره را آب كرده و نعنا را چند دقيقه تفت دهید و به خوراک بیفزائید.
بعد از پخت کامل غذا را سرو کنید.