Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:09

خوراک آنالی

خوراک آنالی

shooroshirin

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

بلغور گندم ريز 2 پيمانه

نمك، فلفل سياه و فلفل قرمز به میزان لازم

رب فلفل 1 قاشق چايخوری

آرد گندم یک‌دوم پيمانه

تخم‌مرغ 1 عدد

آب یک‌چهارم پيمانه 

مواد لازم برای تهیه داخل كوفته

پیاز رنده کرده 1 عدد

روغن مايع 3  قاشق سوپخوري

گوشت چرخكرده 250 گرم

رب فلفل 1 قاشق چايخوري

نمك، فلفل سياه و فلفل قرمز به میزان لازم 

مواد لازم برای تهیه برای سس

آب گوشت 6 پيمانه

رب فلفل 1 قاشق چايخوري

نخود پخته 1 پيمانه

آبليمو یک‌دوم پيمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

كره 2 قاشق سوپخوري

نعنا خشك 1 قاشق سوپخوري

 

آشپزباشی - کیان رنجبر

بلغور را از شب قبل خيس كنيد.

آن‌گاه آبکش کرده می‌گذاریم تا اب اضافی آن برود.

حالا نمك، فلفل، رب فلفل، آرد، تخم‌مرغ و آب را به بلغور اضافه کنید و قدری ورز دهید.

سپس پياز را در روغن تفت دهید، گوشت را اضافه كنید و به تفت دادن ادامه دهيد.

اینک رب فلفل، نمک، فلفل سیاه و قرمز را نيز افزوده، از روی اجاق بردارید و در فريزر بگذارید تا يخ بزند.

حالا هر بار قدری از مایه بلغور را برداشته با دست پهن كنيد.

وسط آن قدری از گوشت یخ‌زده گذاشته و گرد كنيد.

علاوه بر آن به اندازه 10 عدد كوفته‌ريزه بدون گوشت درست كنيد.

سپس آب گوشت، رب فلفل و نخود را در قابلمه بريزيد و به جوش بياوريد.

اینک آبليمو، نمك و فلفل اضافه كنيد و كوفته‌ها را داخل آن بريزيد.

حالا در تابه‌ای كره را آب كرده و نعنا را چند دقيقه تفت دهید و به خوراک بیفزائید.

بعد از پخت کامل غذا را سرو کنید.

برچسب ها: آشپزیکوفتهطرز تهیه کوفتهآشپزباشیشور و شیرینخوراک آنالیدستور تهیه خوراک آنالیروش تهیه خوراک آنالی تعداد بازديد: 793 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است