آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
نیمی از کره را در تابهای مناسب بریزید و روی حرارت بگذارید.
آنگاه فیله مرغ را بیفزائید و تفت دهید.
حالا فیلهها را از تابه خارج کنید و فلفل دلمهای را به همراه باقیمانده کره افزوده، قدری تفت دهید.
سپس به ترتیب قارچ، بروکسل، براکلی، نخودفرنگی، لوبیا سبز، پیازچه، ذرت، نمک و فلفل را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید.
اینک استاک مرغ را اضافه نمائید تا سبزیجات قدری نرم شوند.
سپس فیله را افزوده مخلوط نمائید و در نهایت کنجد را اضافه کنید.
اکنون خوراک را در ظرف مناسبی سرو نمائید.