آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
طرز تهیه کباب حلزونی مرغ و گوشت:
ابتدا فیلههای مرغ و گوشت را به ضخامت 2 و به طول 10 سانتیمتر خرد كنید. آن گاه در كاسه مناسبی نمك، فلفل، زعفران، روغن زیتون و پیاز را مخلوط كنید، گوشت و مرغ را بیفزائید و مخلوط نمائید. رویش را بپوشانید و یك شب در یخچال نگهدارید. سپس گوشت و مرغ را به شكل حلزون حلقه كنید و به سیخ بكشید، به گونهای كه در هر سیخ 6 تا 7 تكه گوشت و مرغ قرار گیرد.
اكنون سیخها را روی آتش بگذارید و كباب را به آرامی بپزید تا كاملا مغز پخت شود. هنگام كباب كردن گوشت، رویشان سس كره بمالید تاكباب خشك نشود. كبابها را برای پذیرائی، در دیس قرار دهید و با سبزی، گوجهفرنگی و لیمو بیارائید.
روش تهیه سس كره: 100 گرم كره آبكرده، نمك، فلفل، زعفران و یك قاشق سوپخوری آبلیموی تازه را با هم مخلوط كنید.