Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:21

طرز تهیه كباب حلزونی گوشت و مرغ

طرز تهیه كباب حلزونی گوشت و مرغ

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه کباب حلزونی مرغ و گوشت:

فیله‌ مرغ 500 گرم

 

فیله گوساله 500 گرم

 

نمك، فلفل و زعفران  به میزان لازم

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

پیاز خردكرده 1 عدد

 

گوجه‌فرنگی 6 تا 7 عدد

 

جعفری خردكرده 1 دسته كوچك

 

كلم قرمز خردكرده 1 پیمانه

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 طرز تهیه کباب حلزونی مرغ و گوشت:

ابتدا فیله‌های مرغ و گوشت را به ضخامت 2 و به طول 10 سانتیمتر خرد كنید. آن گاه در كاسه‌ مناسبی نمك، فلفل، زعفران، روغن زیتون و پیاز را مخلوط كنید، گوشت و مرغ را بیفزائید و مخلوط نمائید. رویش را بپوشانید و یك شب در یخچال نگه‌دارید. سپس گوشت و مرغ را به شكل حلزون حلقه كنید و به سیخ بكشید، به گونه‌ای كه در هر سیخ 6 تا 7 تكه گوشت و مرغ قرار گیرد.

اكنون سیخ‌ها را روی آتش بگذارید و كباب را به آرامی بپزید تا كاملا مغز پخت شود. هنگام كباب كردن گوشت‌، رویشان سس كره بمالید تاكباب خشك نشود. كباب‌ها را برای پذیرائی، در دیس قرار دهید و با سبزی، گوجه‌فرنگی و لیمو بیارائید.

روش تهیه سس كره: 100 گرم كره آبكرده، نمك، فلفل، زعفران و یك قاشق سوپخوری آبلیموی تازه را با هم مخلوط كنید.

 

برچسب ها: آشپزیروش تهیه کبابآشپزباشیکباب حلزونیمواد لازم کباب حلزونیطرز تهیه کباب حلزونی تعداد بازديد: 6739 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟