آشپزباشی - حسین امیری کوشکی (هنرجوی آقای رنجبر)
بالای ران مرغ را بی استخوان کنید. آنگاه بین دو کیسه فریزر قرار دهید و با استیککوب بکوبید تا نازک شود.
سپس با نمک، فلفل، خردل، پودر آویشن و روغن زیتون مزهدار کنید.
حالا در آرد بلغتانید و در روغن زیتون سرخ کنید. اینک استاک مرغ را اضافه کنید و آن را بپزید تا مغز پخت شود.
سپس خامه، رنده پوست لیمو ترش و آبلیمو را بیفزائید و از روی حرارت بردارید.
حالا اسکالپ را در ظرف مناسبی بکشید و آن را با جعفری و حلقههای لیموترش بیارائید.