Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:30

اسکالپ مرغ با لیمو

اسکالپ مرغ با لیمو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

بالای ران مرغ  ۴ عدد

نمک و فلفل  به میزان لازم

سس خردل  ۱ قاشق سوپخوری

پودر آویشن  ۱ قاشق  چایخوری

روغن زیتون  به میزان لازم

آرد گندم  به میزان لازم

استاک مرغ  1 پیمانه (250 میلی‌لیتر)

خامه  2 قاشق سوپخوری

پوست لیموی رنده کرده یک دوم  قاشق چایخوری

آبلیمو تازه   2 عدد

جعفری خرد کرده  برای تزیین

آشپزباشی - حسین امیری کوشکی (هنرجوی آقای رنجبر) 

بالای ران مرغ را بی استخوان کنید. آن‌گاه بین دو کیسه فریزر قرار دهید و با استیک‌کوب بکوبید تا نازک شود.

سپس با نمک، فلفل، خردل، پودر آویشن و روغن زیتون مزه‌دار کنید.

حالا در آرد بلغتانید و در روغن زیتون سرخ کنید. اینک استاک مرغ را اضافه کنید و آن را بپزید تا مغز پخت شود.

سپس خامه، رنده پوست لیمو ترش و آبلیمو را بیفزائید و از روی حرارت بردارید.

حالا اسکالپ را در ظرف مناسبی بکشید و آن را با جعفری و حلقه‌های لیموترش بیارائید.

برچسب ها: لیمومرغگوشتآشپزباشیشور و شیریناسکالپاسکالپ مرغ با لیمواسکالپ مرغ تعداد بازديد: 806 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است