روشتهیه
آب را در قابلمهاي بجوشانيد. در اين فاصله سبزيجات را پاك كرده و خرد كنيد. مرغ را بشوييد و در قابلمه آبجوش بگذاريد. نمك اضافه كرده و دوباره آب را به جوش بياوريد و كف آن را بگيريد. سبزيجات را به مرغ اضافه كنيد و به مدت 60 دقيقه بگذاريد بپزد. مرغ را از آب درآورده و كنار بگذاريد تا خنك شود. آب مرغ را از صافي رد كرده و 500 ميليليتر آن را كنار بگذاريد. مرغ را از استخوان و پوست جدا كنيد و به تكههاي درشت خرد كنيد.
براي تهيه سس، كره را در قابلمهاي داغ كرده و آرد را به آن اضافه كنيد. كمي تفت دهيد تا طلايي شود، سپس آبمرغ را كمكم به آن اضافه كرده و هم بزنيد. مراقب باشيد آرد گلوله نشود. سس را به جوش آورده و دائم هم بزنيد. قارچ و مارچوبه را در صافي بريزيد تا آب آنها برود، سپس با گوشت مرغ به سس اضافه كنيد. مخلوط را دوباره به جوش آورده و بعد شكر و آبليمو را اضافه كنيد.
زرده تخممرغ و خامه را با هم بزنيد و كمكم به سس اضافه كنيد، ولي ديگر به جوش نياوريد. نمك و فلفل و سس مگي را اضافه كرده و با ماكاروني يا برنج سرو كنيد.